Livia's blog

welcome to a place where nature and universe are full discover

Dacă va plăcut sau v-au folosit posturile lăsați un comentariu.
Mulțumesc!

Friday 30 September 2011

Incep inscrierile la SuperBlog 2011

Au trecut deja 3 ani de cand am lansat SuperBlog si, bineinteles, nu ne oprim aici :) Pentru a 4-a editie, v-am pregatit:
1. premii ASUS in valoare totala de 13000 USD – in vouchere, cum v-ati obisnuit, ca sa-si aleaga fiecare dupa pofta inimii ce-i place si ce-i foloseste;
2. mai putine probe – sigur veti aprecia ;)
3. cateva modificari esentiale in mecanismul de desfasurare si in regulamentul de participare – am tinut cont de propunerile voastre de anul trecut si, in masura in care a fost posibil, le-am implementat.

Despre ce e vorba in SuperBlog (pentru incepatori :)
SuperBlog va provoaca sa scoateti la iveala tot ce aveti mai bun ca bloggeri: sa fiti inventivi si sa va impresionati pozitiv juriul si contracandidatii, sa legati prietenii, sa fiti deschisi si proactivi si astfel sa va creati noi oportunitati de dezvoltare – personala si profesionala – prin intermediul propriului blog. Noi credem ca bloggingul poate fi: si placut, si util; si serios, si jucaus; si pasiune, si profesie. Si te vom ajuta sa te afirmi provocandu-te sa scrii mai bine decat ai fi crezut ca poti, sa intelegi mai bine cerintele mediului de business pentru a te pregati pentru viitoarele afaceri, sa faci emisiuni live la radio si… mai avem surprize :)

Sponsorii SuperBlog 2011: ASUS, Toyota, real,- Hypermarket, Autonom, Oktal.ro, Borealy, Edimax, AMD
Parteneri media: TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLook, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro
Organizatori: PCNews, SwissPlan.biz, RACK

Daca acceptati provocarea, inscrieti-va in SuperBlog 2011. Nu conteaza ce trafic aveti sau cat de vechi este blogul. Fiecare din voi poate fi un SuperBlogger, isi poate consolida faima si reputatia. Ce aveti de facut, concret:
1. Cititi regulamentul de participare [doc or pdf]
2. Anuntati-va pe blogul propriu participarea la SuperBlog 2011.
3. Completati formularul de inscriere [link]

Pe 1 octombrie incepem. Pana atunci, va puteti antrena ;) Succes!